Just another WordPress.com weblog

somewhat anticlimactic evening

ok. e hemma efter en dag me mycket program. en bra vecka bakom.

måndag: jamma me jontte, cool!

tisdag: hmm, minns int nå extra, tog det väl bara lugnt.

onsdag: till stan me nisse, via grille :)

torsdag: morbrors villa i esse, alpha planeringsmöte, bönsku, (censurerat p.g.a. okända läsare men myki skrattande) broder med familj kom på besök

fredag: hanging out with family

lördag: that’s now. först av allt fick jag sova utan att bli störd av nån irriterande väckarklocka. vakna 9 och sedan 11 tiden verka de konstigt att vara vaken den tiden utan att ha nå att göra. besök med god mat och god efterrätt. föddisfest i gröithamn, guitarhero första gången. gitarrlärare på scen, Helloween – Keeper of the Seven Keys Part 2. låten “You Always Walk Alone” passa bra eftersom mina vänner övergav mig. men ja fick iaf njuta av skön, uppiggande, glad, rolig, kännslofull musik.vänta en stund på att Timo(Kick Ass guitarplayer!) sku koma från backstage men orka sedan int vänta o lämna o harmas senare.

söndag: bror med familj åker tillbaka till åbo. förlovningsfest.

måndag-söndag: ? förslag?

don’t know where I’m going, don’t know what to do. trying to find… väntar, no hurry. snart har alla åkt från stan igen…

Advertisements

One response

 1. Tomas Tiainen

  “Att växa sker inte på basen av en viss dag där du blir en viss ålder. Tillväxt kommer från det du gör. De situationer du handskas med och de personer du spenderar tid med. Och visst är det roligt och viktigt att behålla barnasinnet.”

  Bra summering! Kan bara hålla med! Det som jag tycker är intressant med detta så är att man inte egentligen själv märker då man växer utan det är först en tid efteråt som man ser förändringarna. Dessutom kan det vara jobbigt under själva processen och man förstår inte egentligen alls varför man måste gå genom exempelvis en viss fas i livet.

  Ibland så kan man även lära sig av att man inte har gjort det man senare konstaterar att man borde ha gjort.. Nåja nog med filosoferande, det finns tillräckligt med substans för flera bloggar inom detta ämne.

  Visst var de så att du hade läst Wild at Heart? Jag har en annan bok lite på samma tema, nämligen manlighet som jag kan rekommendera om du e intresserad?

  -Tomas

  August 19, 2009 at 8:20 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s